Studiraj u Puli i obiđi svijet

Dođi u Pulu, studiraj, druži se, pronađi mjesta na kojima možeš degustirati, zabaviti se i naučiti. Istraži naše poznate plaže i kulturne i povijesne znamenitosti. Studiraj u gradu po svačijoj mjeri.

Sveučilišta s kojima je potpisan ERASMUS+ ugovor za mobilnost unutar Europske unije

Odabirom studija u Puli možeš studirati i na brojnim Sveučilištima u Europskoj uniji.Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli

Pregledaj ponudu FET-a i na jednoj stranici nađi sve što ti treba! Pogledaj našu informativnu stranicu o studiju na FET-u, studentskom životu u Puli te iskustvima sadašnjih i bivših studenata.

Fakultet informatike u Puli

Studij Informatike omogućava stjecanje širokog skupa znanja i vještina iz informatike, jednako kao i sposobnost njihove primjene na probleme u praksi.

Fakultet prirodnih znanosti u Puli

Zanima vas biologija mora i kako funkcioniraju morski ekosustavi? Brine vas budućnost našeg Plavog planeta i želite pomoći? Pridružite nam se: studirajte Znanost o moru – neka istraživanja i zaštita mora budu vaš poziv!

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Puli

Studij mogu upisati pristupnici koji su završili četverogodišnju srednju školu i koji su zdravstveno sposobni za rad u djelatnosti odgoja i obrazovanja. Izbor među pristupnicima obavlja se na temelju ostvarenog uspjeha tijekom školovanja.

Filozofski fakultet u Puli

Studirajte na Filozofskom fakultetu u Puli

Medicinski fakultet u Puli

Profesija sestrinstva jedna je od temeljnih profesija čitavog zdravstvenog sustava i potražnja za sestrinskim kadrom vrlo je visoka kako u Republici Hrvatskoj tako i u čitavoj Europskoj uniji. Upiši se na Medicinski fakultet u Puli.

Muzička akademija u Puli

Muzička akademija u Puli Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli jedinstvena je u hrvatskoj akademskoj sferi, ne samo zbog toga što jedina u Hrvatskoj (između ostalog) nudi Studij klasične harmonike.

Tehnički fakultet u Puli

Tehnički fakultet u Puli izvodi sveučilišni studij Računarstva, preddiplomski stručni studij Proizvodnog strojarstva i Diplomski sveučilišni studij Strojarstva. Cilj ustroja ovih studija je educiranje inženjera na razini današnjih tehničkih saznanja iz ovih područja spajajući nove tehnologije i industrijsku praksu.

Studiraj u Puli

Pula je atraktivna i omiljena lokacija za studij, pravi studentski grad! Uz brojne studijske programe nudi mogućnost brzog pronalaska zaposlenja u jednoj od najrazvijenijih regija u zemlji kao i mogućnost rada uz studij. Istra i Pula odredišta su koja nude pregršt zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih sadržaja za mlade u opuštenoj mediteranskoj atmosferi prelijepih plaža i prirodnih ljepota kojima obiluje jug istarskog poluotoka.